oogziektenOogzorgGoed voor ogen 

MONTUREN

In onze speciaalzaak kunt u een keuze maken uit een groot aantal monturen en kinderbrillen in verschillende prijsklassen.

Het modebeeld biedt vele mogelijkheden:

Een montuur is iets heel persoonlijks en het zegt iets over de persoon achter de bril. Er zijn modellen zonder rand,  monturen van metaal, titanium of kunststof. Er zijn ook monturen met een hele dunne nylon- of metaaldraad als bevestiging van de glazen. Lex Janssen Opticien heeft voor iedereen wat wils, zowel qua uitvoering als prijs.

 

 

                                                

sportbrillen bij Lex Janssen opticien

 

Sporten is voor iedereen een gezonde bezigheid. Wielrennen, mountainbiken, fietscrossen, hardlopen of motorrijden:  je bent actief bezig. Je investeert  in een goede uitrusting,  zoals schoenen en kleding  Maar investeer je ook in goede oogbescherming?

Swiss Eye is dé ideale bril voor sporters. Het merk Swiss Eye is opgericht in 1996. Sindsdien is Swiss Eye succesvol producent van sport- en recreatiebrillen.

Wat maakt de glazen zo speciaal?


Swiss Eye ontwikkelde een innovatieve anti condens- en anti kras coating. De Swiss Eye sportbrillen kenmerken zich door een anti-allergisch materiaal, perfecte pasvorm en splintervrije polycarbonaat glazen. De glazen worden  volgens de strengste veiligheidsnormen geproduceerd. Alle modellen bieden een optimale bescherming  tegen zonlicht,  de schadelijke straling  UVA, UVB EN UVC tot 400 nm worden 100% geabsorbeerd.

Door de bijgeleverde verwisselbare glazen is het mogelijk de sportbril aan te passen aan de lichtomstandigheden. Tevens zijn de glazen van vele modellen op sterkte leverbaar.

Swiss Eye sportbrillen hebben reeds in diverse testen (zoals RoadBIKE,  MountainBIKE en

Aktiv Trening) de hoogste plaats bereikt.