oogziektenOogzorgGoed voor ogen 

OOGMETING

Uw ogen, onze zorg.

 

 

Een totale oogmeting duurt ca. 20 tot 30 minuten, vanaf de computermeting tot het bepalen van een eventuele leestoeslag.

Het meten van uw gezichtsvermogen, oogdruk en de samenwerking tussen beide ogen hoort bij een goede oogmeting. Pas nadat alles goed wordt bevonden, gaan we over tot een advies voor een bril of contactlenzen. Bij twijfel adviseren wij u een oogarts te bezoeken.

Wij meten uw contrasten met de Contrast Sensitivity Test via de Methode Janssen. Met de Contrast Sensitivity Test kunnen verschillende oogafwijkingen worden opgespoord, zoals staar, glaucoom, amblyopie (ook bekend als lui oog), Macula Degeneratie of diabetes.

Lex Janssen Opticien heeft de modernste instrumenten voor een oogonderzoek, zoals de CSO Antares voor cornea topografie, traanfilm analyse en Meiboomklier onderzoek. De Canon CR-2 Plus FAF funduscamera om het netvlies te fotograferen.

 

 


 

Is een oogmeting gratis?

Een oogmeting is nooit gratis, niet bij Lex Janssen Opticien, niet bij andere

optiekzaken en óók niet bij de optiekketens. De kosten van een oogmeting, inslijpen en montage van een bril is in de prijs van de brillenglazen en het montuur opgenomen.

Oogmeting

€ 42.50

Oogdrukmeting

€ 12.00

Contactlenscontrole

€ 23.50

Fundusfoto

€ 35.00

         

Cataract/cornea controle

€ 23.50

Contrastmeting

€ 30.00

Traanfilmanalyse

€ 23.50

Inslijpen/montage bril

€ 47.50

De bedragen van: oogmeting, oogdrukmeting, fundusfoto en inslijpen/montage bril worden bij Lex Janssen Opticien apart op de faktuur vermeld, maar worden niet berekend.

Deze bedragen zijn al in de prijs van de brillenglazen en montuur inbegrepen!

 


Bij een ogentest kijken we of er een afwijking is. Een ogentest is kostenloos.

 

 
     

 

 

 

 


 
 
"));